Folkemødet på Bornholm

Årets Folkemøde bliver både digitalt og for et begrænset antal siddende publikum under åben himmel på Bornholm. Publikum skal booke billet på folkemødet.dk for at deltage. I dag har vi offentliggjort programmet for scenerne i Allinge

Drømmer man om at opleve et tætpakket 3-timers debatprogram på en af Folkemødets scener for siddende publikum under åben himmel, så skal man være klar ved tasterne den 12. maj kl. 10.00. For som del af coronatilpasningen af årets Folkemøde, er det påkrævet at booke en personlig billet til et specifikt debatprogram på en af folkemødets scener.

Man skal dog ikke fortvivle helt, hvis man ikke opnår billet til sine favoritdebatter, for Folkemødet sørger for at live-streame 7 ud af 12 scener på folkemødet.dk, ligesom en bred vifte af organisationer laver digitale events fra hele landet, som man også kan følge på folkemødet.dk. TV 2 News sender partiledertalerne fra Folkemødets hovedscene, ligesom både Lippert’ og News & Co rykker ind på Folkemødets hovedscene og ud til hele Danmark. DR gør også klar til at dække Folkemødet.

Se programmet for folkemødet...

Tilbage til nyhedslisten