Nekrolog om tidligere regionsleder, regionssekretær og mangeårigt medlem af Struer Y´s Men´s Club.

Det var med stor sorg vi modtog meddelelsen om, at Martin Riis-Jensen var død i en alder af 85 år tæt på sin fødselsdag som var nytårsaften.

Martin havde været medlem af Struer Y´s Men´s Club i mange år, beklædt mange udvalgsposter og været præsident i flere omgange. I 1986-87 var Martin Distriktsguvernør i Distrikt Limfjord. I 1993-94 blev Martin valgt som regionsleder elect og det følgende år i 1994-95 som regionsleder.

Martins motto var: ”UFORTRØDENT GØRE INDSATS”.

I 1998-01var Martin valgt til at være en del af Area Europa Council og samtidig havde han sæde i International Council.

I 2001 manglede Region Danmark en sekretær, Martin kendte arbejdsgangen og sagde ja til nye udfordringer som sekretær og varetog jobbet frem til 2006. I 2004 var han formand for konferenceudvalget for Regionskonferencen i Struer.

Martin var af profession gymnasielærer og i sin fritid, fritidsbonde på hans kære lystejendom som også var fødehjemmet på Thyholm. Det var et sted både Mette og Martin værdsatte meget at være, et sted hvor dørene altid var åbne for gæster der bare kom forbi. Hans store fritidsinteresse var dyrkning af juletræer og det var helt fra bunden, de blev passet og plejet som var det børn.

Martin og Mette havde stor rejselyst og den fulgte Martin op på som rejseleder til flere verdenskonventer. Martin var meget opsat på at være med til at give andre en god rejseoplevelse.

De mange ture gik blandt andet til USA, Canada, Bangkog, Rusland/Finland, Hongkong og den sidste tur gik til Australien i 2002.

Martin var de seneste år ramt af sygdom der gjorde at han ikke kunne det han gerne ville.

Vi vil mindes Martin som en god ven og god repræsentant for Y´s Men´s bevægelsen.

Martin efterlader sig sin hustru Mette gennem mere end 60. år, 2 børn og 6 børnebørn.

Æret være Martins minde.

På vegne af regionsledelsen
Sekretær Arne Braüner

Tilbage til nyhedslisten