Ny venskabsforbindelse!

Broderklubcertifikat for Kronjyllands Y's Men's Club, Randers – Pärnu Y´s Men´s Club, Estland.

Der er indgået en ny venskabsaftale mellem Kronjyllands Y´s Men´s Club, Randers og Pärnu Y´s Men´s Club i Estland. Vi siger tillykke!

Pärnu kaldes for Estlands sommerhovedstad, fordi  det er her alle landets borgere  gerne vil afholde deres sommerferie. Pärnu siges at have landets bedste badestrand, og så ligger byen desuden meget centralt. I 2001 fik Pärnu en Y´s Men´s Club, og den har nu fået en dansk venskabsklub, som den har ønsket længe. Klubbens kontor ligger i en tidligere skolebygning, der fungerer som et lokalt center for mange forskellige aktiviteter. I 2007 etablerede klubben i Pärnu regionalt samarbejde med finske Y´s Men fra Helsinki. Og i 2008 organiserede klubben for første gang den finsk-baltiske årlige konference. Klubben har mange projekter for at rejse penge til hjælpearbejde.  Og man har et vidt forgrenet samarbejde med andre baltiske klubber. 

Desuden er der nu underskrift på forbindelsen mellem Hillerød Y´s Men´s Club og Silkeborg Y´s Men´s Club. Historien er i korte træk følgende: Tilbage i 2015 sendte man broderklubcertifikatet til underskrift hos den internationale tjenesteleder (ISD, International Service  Director). Certifikatet  blev væk, og er aldrig senere dukket op. Så i år fire år senere fremsendte vi et nyt broderklubcertifikat til underskrift hos den internationale tjenesteleder, og nu er certifikatet så underskrevet på rigtig og behørig vis. Også tillykke med det!

af tjenesteleder Villy Mølgaard, Broderklubber & World Outlook

Tilbage til nyhedslisten