Park dedikeret til grundlægger

En offentlig park beliggende i Toledo USA, er blevet dedikeret til grundlæggeren af Y's men International som er stolt af at kunne meddele, at den 17 september vedtog byrådet i Greater Toledo, Ohio, USA enstemmigt for at afsætte en offentlig park beliggende midt i byen Toledo til grundlæggeren af Y's men International, dommer Paul William Alexander.
 
Indvielsen af parken anerkender hans lederskab til at etablere den første Y's Men's Club i Toledo i 1922 og dermed dens udvikling som en international service Club organisation.
 
Dette er virkelig en stor ære for Y's Men’s bevægelse over hele verden. Den formelle dedikations ceremoni af parken forventes at blive afholdt i løbet af november i år i forbindelse med Y's Men’s internationale RDE-topmøde i Toledo. Navngivningen af en lokal Park efter vores grundlægger var en af Paul William Alexander Legacy projektinitiativer for at fejre vores hundredårs jubilæum i 2022.
 
Y's Men International står i gæld til borgmesteren, Mr. Wade Kapszukiewicz, byrådsmedlemmerne og Toledos befolkning. Vi udtrykker også vores taknemmelighed til Brad Toft, administrerende direktør for YMCA of Greater Toledo for den store støtte fra YMCA for at opnå denne historiske mulighed for at ære vores grundlægger på fødestedet for vores bevægelse.

Tilbage til nyhedslisten