YMI overleverer USD 100.000 til Global Fund Boosting Malaria Partnership

Y's Men International overleverede USD 100.000 til Den globale fond til bekæmpelse af aids, tuberkulose og Malaria i begyndelsen af december, der repræsenterer den årlige engagement i partnerskabet med flere interessenter, oprettet i oktober 2019 for at hjælpe malariaintervention projekter over hele verden.

Den globale fond mobiliserer og investerer mere end USD 4 mia. om året til at støtte programmer, der drives af lokale eksperter i mere end 100 lande, hvilket fremskynder slutningen af aids, tuberkulose og malaria som epidemier. Partnerskab med World YMCA, Y's Men International slutter sig til nationale regeringer, civilsamfundet, tekniske agenturer, den private sektor og berørte mennesker af sygdommene, for at udfordre barrierer og omfavne innovation.

International præsident Jacob Kristensen, international Generalsekretær Jose Varghese og International Service leder for Roll Back Malaria Tony Liao gav hver udtryk deres dybe taknemmelighed for alle klubmedlemmer, der har støttede Roll Back Malaria-kampagnen. Endvidere muliggjort ved World YMCA og Y's Men International har engageret sig med den globale fond og dens kamp for en malaria-fri verden.

Verdens KFUM, der når ud til 64 millioner indbyggere 120 lande, koordinerer den globale kamp, inden for partnerskabet samt støtte samfund engagement og opsøgende initiativer til at reducere byrden af malaria, især hos unge mennesker og mest de sårbare. Institut for International Udvikling (DFID), den internationale udviklings hjælp fra den Britiske regering, leverer dobbelt matching midler, der frigør næsten 1 million dollars til bekæmpelse af malaria.

Læs mere i YMI World...

Tilbage til nyhedslisten