Stor donation - 1.609.918 kr.

Y’s Men donerer 1.609.918 kr. til velgørende og humanitære formål.

På Y’s Men Region Danmarks generalforsamling i Silkeborg, uddeles donationer til de fire projekter der blev indsamlet til i 2018-2019.

Skattefradragsprojektet Mercy Ships fik en donantion på 184.618 kr.til arbejdet med træning og uddannelse af læger og sygeplejersker i brug af narkose ved behandling af børn. 

715.000 kr. gik til projekt FAROS - IAS. Et projekt hvor vi støtter arbejdet med uledsagede flygtningebørn i Grækenland, primært Athen. Formålet er at yde beskyttelse og omsorg til mindreårige flygtninge, samt give dem mulighed for at tage en uddannelse og integrere sig i det Græske samfund. 

557.000 blev tildelt Mushemba Foudation - det andet regionsprojekt, til opførelsen af et børnehus til drenge, der er tilknyttet Trinity School, Bukoba, Tanzania.  

Til sidst blev der givet donation på 155.300 kr til et projekt i Rumænien til reperation for et varmeanlæg på VERITAS Family Center i Sighisoara, Rumænien. 

Tak til alle Y's Men, både enkeltpersoner og klubber, der gjorde det muligt at kunne donere så store beløb til gavn for dem der mangler hjælp.

Tilbage til nyhedslisten