VI BRUGER COOKIES. MEN HVAD BETYDER DET?

Cookies er en lille datafil, som websider gemmer på din computer, tablet eller andet anvendt elektronisk udstyr. Det gør de for at kunne genkende computeren næste gang du besøger websiden.

Cookies er nødvendige for at få den optimale brugeroplevelse. Ved at være på vores webside accepterer du automatisk brugen af vores cookies.

HVAD BRUGER VI DEM TIL?

Y's Men Region Danmark anvender cookies til statistik, og optimering af navigation på siden. Hvis du accepterer du vores brug af cookies betyder det, at vi bruger datafilerne med henblik på at registrere antal besøgende. Vi gemmer derfor ikke oplysninger af personlig karakter. De indsamlede data videregives ikke.

Skulle du alligevel ønske at slette dine cookies, kan du gøre dette under indstillingerne i din browser. Vælger du at slette dine cookies, skal du være opmærksom på, at der vil være funktioner og elementer på websiden, der ikke længere vil fungere.

HVORFOR INFORMERER VI OM BRUG AF COOKIES?

Cookiebekendtgørelsen. Alle danske websteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der gemmes på brugerens udstyr. Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en bekendtgørelse, der stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren.

Sådan sletter du cookies.

Se vejledning her:

minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

 

Privatlivspolitik

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i arrangementer m.v.

Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn, alder og klubtilhørsforhold.

Personoplysninger bruges til at gennemføre registrering af medlemsoplysninger, køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ysmen.dk, skal du rette henvendelse på info@ysmen.dk eller telefon 26 577 577.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en mail.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Mere ...