iGo – Nyt Ungdomsprogram

I forlængelse af nedlukning af ungdoms-programmet YEEP, som ikke er blevet anvendt i en årrække, har et nyt ungdomsprogramset set dagens lys. 
Programmet hedder iGo – internships for Global outreach og kan lettest beskrives som et praktikophold med varighed på max 3 måneder. Programmet vil blive søsat fra juli 2021.


iGo er et nyt samarbejdsprogram imellem YMI og KFUM, der tilbyder et praktikophold til unge voksne. En iGo-praktik er bygget til at være en unik læringsmulighed for et ungt menneske og tænkes mere end blot en simpel overførsel af færdigheder og viden. En iGo-erhverserfaring, der er med til at skabe en følelse af globalt og internationalt fællesskab og solidaritet, men også en del af ens professionelle rejse.


iGo – praktikophold udbydes af KFUM nationalt eller lokalt samt af YMI-tilknyttede klubmedlemmer, der ejer eller driver deres egen virksomhed.
Ethvert KFUM- eller YMI-tilknyttet klubmedlem, der er parat til at tilbyde en værdifuld læringsoplevelse, kan deltage i programmet.
Hvor det er muligt, vil praktikanten kunne overnatte på KFUM eller hos Y´s Men, som bor i nærheden af praktikpladsen. I modsat fald vil et hostel være en mulighed

Læs mere..