MAF - skattefradragsprojekt 2020

I Madagaskar kan vi i MAF flyve vores partnere til nogle af de fjerneste landsbyer på kort tid  – en tur, der tager flere dage på landjorden.

Du kan være med til at give livreddende lægehjælp og medicin til de mennesker i nød, som bor på kanten af verden.

I Madagaskar kom lægen til Bruno

Med Madagascar Mission Run(MMR) er der mulighed for at flyve en operation ud til den landsby, hvor der er brug for det.

Da Bruno faldt ned fra en mangopalme lignede det en ulykke, der skulle koste ham evnen til ikke bare at lege med de andre børn, men også muligheden for engang at kunne tjene sine egne penge ved at arbejde. Hvis den slags skader ikke bliver opereret kan det nemlig vokse forkert sammen, og Bruno stod foran udsigten til at skulle leve hele sit liv med smerter.
Heldigvis kom den danske pilot Kenneth Pedersen forbi landsbyen. Han flyver MAF-flyet, og han så den lille dreng, der var kommet til skade.

Ikke så længe efter blev det muligt for piloten at flyve et lægeteam med ud til landsbyen, hvor Bruno bor, og på trods af lidt uforudsete mangler, så fik lægerne sat Bruno sammen igen.
Bruno var en sej lille fyr, der klarede operationen rigtig flot.
Se selv med i videoen her.

MAF flyver for livet
– for at skabe fred i og mellem mennesker

 

Idéen opstod af asken
MAF blev startet i England lige efter 2. verdenskrig af kristne Royal Air Force piloter, som så muligheden for at anvende krigsflyene i fredens tjeneste og for “at give evangeliet vinger”.

Formål
MAF’s formål er at sprede Guds kærlighed ved brug af fly og teknologi.

Med MAF’s små fly forøges kirkernes og de humanitære organisationers rækkevidde, således at så mange mennesker som muligt kan få humanitær hjælp og blive mødt med det kristne budskab.

Vision
At isolerede mennesker forvandles fysisk og åndeligt i Jesus’ navn.

Vi tror på, at fred mellem mennesker kan ske ved at møde menneskers behov, så de oplever tryghed, sundhed, kærlighed, forsoning, tilgivelse, glæde og håb.

Værdifulde partnerskaber
Vi værdsætter partnere, som deler vores menneskesyn, og vi samarbejder derfor med mange forskellige organisationer og kirker, der kan være med til at føre visionen ud i livet.