Y’s Men er et aktivt, åbent og kristent baseret fællesskab, der gør en forskel for andre, hinanden og den enkelte. Og alle, der deler Y’s Men´s værdier og ønsker at være en del af et fællesskab, der gør en forskel, er velkommen.

Y’s Men – er det ikke sådan en loge? Nej, Y’s Men er ikke en lukket klub eller et sted med mystiske ritualer. Vi er et aktivt fællesskab, der gerne vil have flere med.

Kontakt os for mere information, bliv medlem af en af Y's Men- klubberne eller start din egen i dit område. Sammen kan vi gøre en forskel for andre og hinanden. Skriv en mail til blivmedlem@ysmen.dk og få mere info om dine muligheder.

Sådan gør vi en forskel

Vi arbejder sammen om at hjælpe dem, der har brug for det. Y’s Men i Danmark støtter socialt og humanitært arbejde og børne- og ungdomsarbejde både i lokalområdet og i hele verden. Støtte fra Y’s Men kan være hjælpende hænder og økonomisk støtte.

Bliv medlem

Kontakt os for mere information, bliv medlem af en af Y's Men- klubberne eller start din egen i dit område. 

 

Kontakt os via ysmen.dk, skriv en mail til blivmedlem@ysmen.dk og få mere info om din lokale klub.

Hvorfor blive medlem?

Ikke nok med, at du bliver en del af et meningsfuldt fællesskab i dit lokalområde. Du bliver også en del af et globalt fællesskab af mennesker, der deler dine værdier.

Ny i Y's Men - Ny klub

Bettina Nørgaard Pedersen troede, Y’s Men mest var en lukket klub for ældre mennesker. Men det ændrede sig, da hun blev opfordret til at være med til at starte en ny klub op.