Hvert år skal der vælges regionsprojekter for det kommende Y’s Mens år og et skattefradragsprojekt for det kommende kalenderår.
Sidste år udvalgte de kommende distriktsguvernører projekterne på DGE – træningen i november. Valgene faldt på 2 regionsprojekter, 2 såkaldte CEE-projekter og et skattefradragsprojekt.

Make Them Smile Kenya er et spændende børnehjælpsprojekt syd for Mombasa i Kenya. Den primære målgruppe er udsatte børn, som bor på gaden i Mombasa.

Wefood  i kampen mod madspild og sult. Opstart af en ny Wefood butik i Jylland, som skal være med til at bekæmpe madspild i Danmark og samtidig generere et overskud til Folkekirkens Nødhjælps arbejde mod sult i verden. 

Lægehjælp i Bulgarien  Lægehjælp til fattige i udkantsområder i Bulgarien. Projektet handler om at hjælpe syge mennesker i isolerede, fattige og utilgængelige områder i Bulgarien.

Projekt YMCA Garden  er planlagt til at opbygge en større køkkenhave med forskellige buske, grøntsager og frugttræer. Ideen er, at havens frugt og grønt skal være et ernæringsmæssigt bidrag til fattige mennesker i lokalområdet. Mennesker som har brug for hjælp til et måltid mad.