Den Gyldne Bog

Når du eller din klub bidrager til Endowment Fund, har du mulighed for at honorere / hylde en Y’s Men, YMCA Executives, Y's Menettes, familie eller venner af Y’s Men International i den Gyldne Bog.

Kontaktperson i Region Danmark: Torben Kristensen, 22405098, t.kristensen@get2net.dk

Bidragstyper

Bidrag og en hyldest
En klub, enkeltperson eller gruppe kan indbetale 120 CHF eller mere og give en hyldest, som bliver registreret og indgår i The Golden Book i Genève, Schweiz.

Paul William Alexander Fellow
En person kan bidrage med 120 CHF eller mere (120 CHF eller derover kan indbetales på deres vegne) til Endowment Fund og blive noteret på Paul William Alexander Fellow-siden i Golden Book.

Dobbelt Paul William Alexander Fellow
En person kan bidrage med 120 CHF eller derover (eller 120 CHF eller derover kan bidrages på deres vegne) til Endowment Fund for anden gang og blive opført som en dobbelt Paul William Alexander Fellow i Golden Book.

Æresmedlem
En person, der bidrager med 1.000 CHF eller mere til Endowment Fund, vil blive noteret på Honor Roll-medlemssiden i The Golden Book

Honor Roll Club
Når en klub bidrager med 1.000 CHF eller mere til Endowment Fund, vil den blive noteret på Honor Roll Club-siden i The Golden Book.

Endowment Friend
En person kan bidrage med 50 CHF eller mere til Endowment Fund og blive opført på Endowment Friend-siden i The Golden Book.

 

Hordan dononerer jeg en person til optagelse i den Gyldne Bog?

Se mere her ...