STEP - Internationale oplevelser for unge.

Du er 15 -25 år, en af dine forældre eller bedsteforældre er medlem i en Y`s Men's Club eller Y`s Menette Club som vil sponsorere dig, (ca.600 kr.), og du har lyst til at prøve at arbejde på et projekt (TOF projekt eller lokalt projekt) eller f.eks. en lejr og har du lyst til at lære om et andet lands kultur, vaner, sprog og samfund?

På første hånd at opleve glæden ved verdensomspændende sammenhold og goderne ved fredelig sameksistens? Få oplevelsen af, at være en del af en anden familie med dens glæder og sorger?

Du har lyst til at lære andre om hvordan ting ser ud fra en dansk synsvinkel. Så har du mulighed for at komme på et kortere eller længerevarende udlandsophold hos en anden Y`mens familie!

STEP: 3-11 uger med deltagelse i et projekt.

 

iGo – Nyt Ungdomsprogram

I forlængelse af nedlukning af ungdoms-programmet YEEP, som ikke er blevet anvendt i en årrække, har et nyt ungdomsprogramset set dagens lys. 
Programmet hedder iGo – internships for Global outreach og kan lettest beskrives som et praktikophold med varighed på max 3 måneder. Programmet vil blive søsat fra juli 2021.


iGo er et nyt samarbejdsprogram imellem YMI og KFUM, der tilbyder et praktikophold til unge voksne. En iGo-praktik er bygget til at være en unik læringsmulighed for et ungt menneske og tænkes mere end blot en simpel overførsel af færdigheder og viden. En iGo-erhverserfaring, der er med til at skabe en følelse af globalt og internationalt fællesskab og solidaritet, men også en del af ens professionelle rejse.


iGo – praktikophold udbydes af KFUM nationalt eller lokalt samt af YMI-tilknyttede klubmedlemmer, der ejer eller driver deres egen virksomhed.
Ethvert KFUM- eller YMI-tilknyttet klubmedlem, der er parat til at tilbyde en værdifuld læringsoplevelse, kan deltage i programmet.
Hvor det er muligt, vil praktikanten kunne overnatte på KFUM eller hos Y´s Men, som bor i nærheden af praktikpladsen. I modsat fald vil et hostel være en mulighed

Læs mere..