Steffen: Dejligt at lave noget med andre

Steffen har en psykiatrisk diagnose, og i skolen havde han det meget svært, fordi han gik i specialklasse og ikke kunne følge med.

Steffen begyndte at komme i Café Finns Paraply i Esbjerg, da en kontaktperson fortalte ham om caféens indsats mod ensomhed. Efter et møde med caféens leder, kom Steffen med i projektet ”EnsOm Mad” i 12 uger.

Her opdagede Steffen, at han ikke er den eneste, der er ensom. Og det var rart at finde ud af.

Steffen fik hurtigt skabt netværk og gode bekendtskaber. Han er især sammen med fire andre, som han nu også er fast frivillig med. Steffen har desuden været frivillig ved enkeltstående aktiviteter som julefrokost og andre arrangementer.

Sammen med de andre frivillige har Steffen aftaler om at gå til ishockeykampe i Esbjerg, og Steffen synes, det er dejligt at have nogen at lave noget sammen med.

Steffen fortæller, at han nu føler, at han har et sted at komme hen, hvor andre kender ham og bliver glade for at se ham. Han kommer 1-2 gange i ugen i caféen.

Han er desuden for kort tid siden begyndt på en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse gennem TV-Glad som ”grønt-medhjælper” på Gram Slot.

Tilbage til nyhedslisten