Y’s Menettes Internationale Projekt for 2020 -2022

Opdaterede rapport af 10. maj 2021 - Y’s Menettes Internationale Projekt for 2020 -2022.


Sport og uformel uddannelse som redskab til at fremme sund livsstil blandt udsatte børn i Zaporizhzhya, Ukraine. Vi laver en udendørs legeplads med fitnessudstyr på grunden til det regionale center, hvor forældreløse og fattige børn passes.

Det vil blive et meget velkommen samfundsmæssigt aktiv. Viktor Serbulov fra KFUM Ukraine er projektkoordinator og har fortalt mig at sportsudstyret endelig blev installeret i slutningen af april. Vinteren i Ukraine var meget kold, og som i resten af verden har covid-19 haft enorm indflydelse.

Halvdelen af Ukraine var i rød zone med strenge karantænebegrænsninger, og Zaporizhzhya forbliver i rød zone. Desværre har der været kampe med den russiske hær i et område meget tæt på Zaporizhzhya, hvor vi har installeret udstyret. Viktor har sagt, at spændingen er lettet noget, så vi beder om, at det forbliver sådan.

Børnene er nu i stand til at bruger udstyret, og det er godt og meget værdsat i den urolige situation, som de lever i. Billederne, som Viktor har sendt mig, viser mange glade børn, og hvis du på nogen måde er i tvivl om, hvorvidt Y’s Menetternes Internationale projekt er til gavn og gør en forskel, behøver du bare se på disse glade ansigter.

Se mere...

Tilbage til nyhedslisten