Callenge 22 - vær en del af 100 dages medlems kampagnen.

Y's Men er - socialt og humanitært arbejde, hvor der tages fokus på et fantastisk fælles- og kammeratskab både nationalt og internationalt og hvor vi har klubmøder med indhold. 

På det internationale Council møde i Japan, var en af ​​konklusionerne for at øge medlemskabet, at der i perioden fra 1. september til 9. december i 2019, 2020 og 2021 må alle klubber og ledere gøre en ekstra indsats for at få nye medlemmer.

Alle klubber bør kontakte aviserne og fortælle dem om Y’s men som en serviceklub, og at alle medlemmer er frivilligt og aktive på mange måder.

Fortæl om alt det sociale arbejde, du / I laver for samfundet, det kristne børne- og ungdomsarbejde og humanitær hjælp nationalt og internationalt. Fortæl dem om din klub, hvordan I mødes og har fokus på et fantastisk fællesskab. 

Fortæl om jeres aktiviteter. Fortæl dem, at ved at være medlem, får man også muligheder for at deltage og få opgaver som leder, og hvor meget det betyder for dig at blive accepteret som den du er. 

Ved at skifte vores ledere hvert år har vi en chance for ikke at være for traditionelle, men altid have nye visioner.

Fortæl dem om, hvordan du er motiveret og inspireret af at være en Y's man og er med til at støtte og hælpe hvor der er behov for humanitær hjælp.

Endelig må du huske at fortælle dem om vores grundlægger Paul William Alexander, der startede vores organisation 1922 i Toledo, og vi snart skal fejre 100-års jubilæet på Hawaii i 2022.

 

Bed alle dine medlemmer om at finde mindst en person, der skal inviteres til et klubmøde.

Gør det hele med et smil, så vil du føle væksten.