Fyn er fin

Tekst:// Poul E. Petersen Set&Sket

Sådan sang Lasse og Mathilde i firserne, men det var ikke bare en god sang, men også hyldest til den smukke Ø. Fynboerne har også meget at være stolte af, og ikke mindst de mange Y’s Men’s klubber der præsterer et fantastisk stykke arbejde ikke mindst p.t. er de i fuld gang med at få verdenskonventet op og stå, men også får tid til at passe den daglige ”butik” - som ikke bliver forsømt, trods mange af medlemmerne, er af huse og dybt engageret i verdenskonventet.

John Skovhus Nielsen er pressekontakt for Odense Y´s Mens Club og Odense Genbrugssalg, samt sekretariatsudvalget til VK
John Skovhus Nielsens arbejde er et godt eksempel på, hvad man kan opnå ved at have gode kontakter til de lokale medier, som kan være en stor hjælp - ved omtale af det store arbejde der udføres i Y’s Men’s organisationen.

Odense Genbrugssalg

Der drives af Y’s Men’s klubberne i Odense ligger heller ikke stille, grundet travlheden med verdenskonventet, men er et skoleeksempel på, hvad der kan opnås ved en frivillig indsats.

Den smukke forretning der ligger på hjørnet af Nyborgvej og Nansensgade, tydeligt markeret med en flot facade og rigeligt brug af vores logo, så folk ikke er i tvivl om hvor de har handlet, og parkering er muligt, hvis man har foretaget store indkøb i den vel assorterede butik.

De to Y's Men's klubber i Odense får hver en halvdel til uddeling til de kirkelige og medmenneskelige projek-ter, som støttes lokalt og internationalt.
John Skovhus Nielsen er pressekontakt for Odense Y´s Mens Club og Odense Genbrugssalg, samt sekretariatsudvalget til VK
John Skovhus Nielsens arbejde er et godt eksempel på, hvad man kan opnå ved at have gode kontakter til de lokale medier, som kan være en stor hjælp - ved omtale af det store arbejde der udføres i Y’s Men’s organisationen

Når børnepengene bliver udbetalt, er der særlig stor aktivitet i genbrugssalget fortæller bestyrelsesmedlem Karin Pedersen til Fyens Stiftstidende, da de var på besøg i butikken. - Nogle gange synes vi ikke, at vi sælger særlig meget børnetøj, men så kommer vi i tanker om, at der bliver udbetalt børnepenge hvert kvartal, fortæller Karin Pedersen, der har arbejdet i 23 år som dagplejer.
>>For forældre med få penge er genbrugsbutikken guld værd<< forklarer hun.
- Der er det netop godt, at vi har en børneafdeling. Der kommer også unge gravide og kigger tøjet igennem, fortæller hun videre til avisen.

Mange får glæde af de indtjente penge i genbrugsbutikken.
Y's Men's klubberne har alene i 2018 ydet tilskud på Kr. 155.596 til mere end 20 organisationer - omhandlende de uniformerede korps, menighedspleje, regionsprojekter og m.m. og sådan går det år efter år.

Hvad betyder god pressekontakt
Y’s Men’s klubberne bliver opfordret til - fra vores PR- kommunikation, at opsøge og bruge de lokale medier til at fremme kendskabet til det store arbejde der udføres over hele landet - arbejde for at skabe midler til de mange projekter der søges støtte til.

John Skovhus Nielsen fortæller til Set&Sket
>> Det er fjerde år, at vi i forbindelse med Julehjælpen på Fyn har fået en god omtale. Vi har stor vilje til samarbejde med Fyens Stiftstidende, som vi også har rådført os med vedr. VK: 2020 og regionskonferencen 2020. I kan jo se i artiklen, at det også giver en omtale af VK 2020. Vi er altid godt forberedt til mødet med avisen med information og fakta. <<

På dette link kan man se, hvor god en omtale man kan få år efter år, når der er oprettet gode kontakter til de stedlige medier. Se f.eks. på dette link: https://fyens.dk/artikel/b%C3%B8rnepengene-r%C3%A6kker-langt-i-odense-genbrugssalg

Tekst:// Poul E. Petersen Set&Sket